Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Velice si vážím každého návštěvníka mých webových stránek a předpokládám, že každý, kdo projeví zájem o moje webové stránky chce mít své osobní údaje v bezpečí. Proto beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a chtěl bych, abyste se při návštěvě mých internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí, kterou při obchodních procesech beru v potaz. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy mých webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

 

Právo na informace

Pavel Potěšil vám na vaši žádost písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na e-mail podpora@uzdravsizada.cz.

 

Kodex ochrany údajů

Když navštívíte moje webové stránky, automaticky se zaznamenává vaše IP adresa, která vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb. Jsou zaznamenány webové stránky, které u mě navštívíte, datum a délka návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například vyplněním kontaktního formuláře (jméno a vaše e-mail adresa).

 

Použití osobních údajů

Pavel Potěšil používá vaše osobní údaje na účely správy webových stránek a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný. Moji spolupracovníci jsou vázání diskrétností k vašim údajům.

 

Možnost odhlášení

Chci vaše údaje použít k tomu, abych vás mohl informovat o mých produktech a službách, případně zjistit váš názor (reference, apod.). Pokud byste s tím nesouhlasili a již nechcete ode mě další zprávy a informace, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohl údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv snadno odhlásit prostřednictvím odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

 

Cookies

Používám cookies k tomu, abych mohl sledovat preference návštěvníků a abych mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače či mobilu navštívili moje webové stránky. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.